úterý 9. srpna 2011

Zápis z druhé valné hromady roku 2011

Datum: 06. 08. 2011
Počet účastníků: 7

Akce do konce roku 2011
Do konce roku si můžete přijít zahrát ještě například na Comics Salón (září) nebo venkovní NightDance (září), MČR v tanečních hrách (říjen) a do konce sezóny uspořádáme ještě minimálně jeden čistě hudebně-herní sraz v Pasohlávkách.

MČR 2011
MČR v tanečních hrách se bude konat opět v rámci Veletrhu hraček v Ostravě (výstaviště Černá Louka) v neděli 30. 10. 2011. Hra, způsob kvalifikace i pravidla zůstávají stejná, jen doplníme několik drobností (zůčastnit se mohou i organizátoři, přidáme Rebith a hráči mohou odmítnout hrát ITG 3 song, pokud se oba dohodnou). Vstupné pro hráče bude v neděli zdarma. Pro letošní MČR jsme požádali o grant ostravskou firmu ArcelorMittal, která se zajímá o rozvoj regionu hned v několika různých směrech a pokud všechno vyjde, bude na hráče čekat kvalitní technické vybavení a na vítěze hodnotné ceny. Vážně uvažujeme o propagaci turnaje v několika vybraných časopisech a České Televizi.

Ostatní aktivity
Do Mistrovství na konci října vyrobíme nová trička dámských velikostí i střihu jako aktivitu členů, spíše než sdružení. Pocket guide návody se rozrostou o experta, sekce wallpaperů o několik nových kousků pro Vaši plochu, blog o pravidelnou sekci Slovník, vypíšeme několik nových misí a nakreslíme nějaký nový list s infografikou.

Jinak, stanovy není potřeba měnit, členský poplatek je vyhovující, na obzoru jsou dva noví aktivní členové z Ostravy, žádné nové vybavení neplánujeme a zůčastnili jsme se jednoho výběrového řízení o grant.

Zápis: Molík - Jana Molnárová, předseda sdružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat