pondělí 29. dubna 2013

Soutěž o volný lístek na AnimeFest 2013

Vyhlašujeme velkou pátrací soutěž o jeden volný lístek na celý letošní Animefest 2013, kde najdete i naše sdružení a hromadu hudebně-tanečních her k vyzkoušení. Podmínky jsou následující: Lístek vyhraje ten, kdo na našem portále sdružení nejrychleji objeví obrázek dráčka s webovou adresou stránek akce a napíše nám jeho umístění spolu s plným jménem a přezdívkou do komentářů blogu nebo Facebooku.


Není na hlavní stránce, ale najít se dá. Hledat můžete do 08. 05. 2013 včetně, počítají se pouze příspěvky s úplným reálným jménem a přezdívkou  (z důvodů předání výhry) a v případě shody správných odpovědí rozhoduje datum a čas.

Soutěže se nesmí účastnit nikdo z organizátorů AnimeFestu, ten kdo už volný vstup na akci má ani vedení sdružení Czech DDR.

Přejeme hodně štěstí!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nebylo by také dobré specifikovat? stačí aby na obrázku bylo animefest, nebo musí být stejně jako na obrázku pod návodem. či www.animefest.cz nebo nějak jinak? :)

Kyryas řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Molík řekl(a)...

Anonym: neni potreba, dracek s webovou adresou je u nas na portale opravdu jeden jediny a nejde zamenit s nicim jinym, i kdyby adresa mela byt pod nim nebo nad nim. Vypada presne tak, jako na obrazku uprostred clanku.

Molík řekl(a)...

Štěpáne je to tak, mam potvrzeno ze nejsi clenem organizacniho tymu a v tuto chvíli je tedy lístek tvůj. Jedine co budu potrebovat je tvuj e-mail, kam ti zasleme registracni udaje, nejlepe pres FB postu na moje jmeno.

Okomentovat