sobota 13. srpna 2011

Report z Pasohlávek

Tohle léto je porouchané a mělo by se stydět, ale nám to naštěstí zas tak moc nevadí, protože arkáda bydlí pod střechou a hrát se dá i v dešti.  Střecha patří Pizzerii u Římana, pizzerie stojí na náměstí a náměstí je součástí Autokempu Merkur v Pasohlávkách, takže místo srazů je už tři roky stále stejné, jen termíny víkendového hraní se posouvají. To letošní bylo pouze jednodenní, ale rozhodně povedené a hned vysvětlím proč.


Sraz posádek všech tří aut byl v jedenáct hodin přímo v kempu a složení bylo následující: NX, Centime, Srandista, Ulo, Zulda, Rin, Mirek a já (Molík). Nebyli jsme jediní hrající, na arkádu jsou už v kempu zvyklí a byla obsazená ještě dřív, než jsme si stihli donést věci z aut, ale to je jen dobře. Po důkladném vítání jsme se pustili do rozehřívacího hraní a koukali po sluníčku, jestli nám dovolí i jiné sporty než jen PIU, což ještě kolem oběda moc nevypadalo, ale nakonec přecijen vylezlo a my začali obcházet atrakce. Chvilku jsme jezdili na šlapadle, hráli, obědvali, pak zase hráli, valno-hromadili se, zase hráli, plavali, pak zase hráli, čistili platformu a pak už jen hráli s jednou pauzou na večeři. Ano čtete dobře, letos poprvé se nám opravdu podařilo skočit do laguny a vykoupat se, i když to stálo hodně přesvědčování a nákup nových plavek… :o) Poprvé jsme se také hromadně pustili do oprav (lepení) a čištění platformy (pomocí šroubováku a zubních kartáčků) a tak nám akce normálně trvající čtyři až pět hodin zabrala maximálně hodinu a ještě jsme pořídili spousty fotodokumentace pro článek na blogu i portále, protože rozebranou platformu nepotkáte každý den. Valná hromada měla jen čtyři body a probíralo se hlavně MČR, podrobný zápis najdete na portále v sekci dokumenty.


Měla bych napsat i to, co se zrovna moc nepovedlo. Nepovedly se lekce zumby, které někdo naplánoval přímo na náměstí u arkády. Proti zumbě vůbec nic nemám, rozhodně by mě to jako sport bavilo, ale hudba byla tak nahlas, že nebylo slyšet vlastního slova na dvacet metrů kolem dokola náměstí¨. Rozhodně se nedopadla ani večeře, kdy NX, Zulda a Rin čekali v Rybářské Baště dvě hodiny od objednání na palačinky a rybu, což jak uznáte je vážně trochu moc (i když jídlo tam mají výborné). No aspoň jsme přišli na to, jak vyzrát na hlasitou hudbu u baru, která přehlušuje naše arkádové hraní, stačí naházet do juboxu hromadu pomalých skladeb beze slov tak na dvě až tři hodiny dopředu… :o)


Každopádně, sraz byl povedený a uvidíme se příště. 

Žádné komentáře:

Okomentovat