úterý 31. srpna 2010

Report z Pasohlávek

Všechno dobré jednou končí a další sdružkový hudební víkend je za námi. Až na podzimní počasí a přehnanou cenu chatky nám bylo opravdu dobře a akci prohlašuji za povedenou.

Přijeli jsme v pátek kolem čtvrté hodiny, zaplatili chatku, převlékli se, zkontrolovali arkádu a vymýšleli plán na následující tři dny, jenže víte jak to dopadá s plánováním. Věci se často nepodaří tak, jak byste zrovna chtěli. Připravila jsem si pavouky a tabulky pro hudební triatlon, shodli jsme se na hodnocení i disciplínách, ale venku byla taková zima, že na něj nakonec nedošlo. Celý páteční večer jsme strávili u PIU a nad Dominionem a zhruba o půl dvanácté se šlo spát.

Druhý den ráno nás vzbudily děcka a sluníčko už v osm, tak jsme si aspoň došli na nákupy a spořádali snídani. Vítr byl tak silný, že převracel cedule, odstrkoval koše a povaloval stany, takže venkovní sportovní aktivity padly a odešli jsme na PIU. Kromě klasiky, několika freestyle módů a pár pokusů Srandisty o full comba se hrál i World Max, ale nikdo z přítomných se ani s pomocí ostatních nedokázal dostat z prvního světa (zhruba 7,5 %) tak jsme to vzdali a šli na oběd.

Po obědě se chvilku valně hromadilo (zápis bude v samostatném článku), hrály deskovky, jezdilo na šlapadle, hrál minigolf, fotilo a bylo nám dobře. Uznávám, že vyrazit na obří šlapadlo ve tvaru autíčka na rybník uprostřed deště sem v plánu rozhodně neměla, ale byla to legrace a rozhodně jsme nebyli jediní. Když uprosíte Centime, třeba Vám pošle natočené video :o) Rin má fotky a NX fotil mobilem. Večer se opět trošku hrálo PIU a za tmy deskovky, ale tentokrát až skoro do půl druhé ráno. V neděli ráno jsme se sbalili, odehráli pár songů a rozjeli se domů.

Musím se přiznat, že mě docela překvapilo, co všechno jsme za ty dva dny stihli probrat a rozebrat. Mluvili jsme o botách pro sport a sportovní hry, o akcích jako je Comics Salon, o nefunkční podpoře pro PIU klíčenky verze 1, o práci a škole, o Herbyho blogu, o počítačových zkratkách a hláškách (aneb OMG WTF BBQ), o výletu do Vídně a jiné a jiné. Bylo toho opravdu hodně a rozhodně jsem si odnesla spousty nových informací :o)

Co nevyšlo bylo rozhodně počasí a cena chatky, jak už jsem psala na začátku. Paní do telefonu mi při rezervaci sice třikrát potvrdila částku 1090/noc, ale stejně jsme na místě zaplatili za dva dny tři a půl tisíce, což bylo zhruba o 900 Kč na den víc, a to už je hodně. Tak v té chatce se dá žít, jen je prostě drahá. Má vybavenou kuchyňku, docela pohodlné postele, sprchu se stále teplou vodou, velký balkón, sušák na mokré věci a nevzbudil nás ani jeden komár, což je taky pozitivní. Jinak Ultrastar jsme nepustili ani jednou, protože na něj jednoduše nebyla chuť a na rhytm game nezbyl čas, ale aspoň mám v záloze něco nového pro příště. Poslední věc co mě trošku mrzí je Kudy. Přijel za námi v sobotu kolem oběda, trošku si zahrál, ale odjel aniž by nás potkal, protože si na nikoho nevzal číslo. My seděli o pár metrů dal v chatce na jídle a hromadili se.

Sečteno a podtrženo: Jsem spokojená. Odpočinula jsem si, zahrála sem si a strávila čas mezi kamarády. Kdo nebyl, může začít tiše litovat nebo se těšit na příště.

Zůčastnili se: Rin, Ulo, Centime, Srandista, NX a Molík, (Kudy), Ninka, Shivo

Mimochodem, malá tipovací soutěž: Zkuste uhodnout kolikrát jsme během jednoho dne slyšeli písničku "Láska v housce" z místního Juboxu při hraní PIU... ?

1 komentář:

Centime řekl(a)...

video ma 130MB a celkem se povedlo. :) Nejak to treba poslu, kdo bude chtit.

Okomentovat