středa 17. července 2013

Tanec pro život III. (letos bez podložek)

Speciální charitativní akce Tanec pro život, do které se každoročně zapojují tisíce návštěvníků Colours of Ostrava, nebude chybět ani na letošním 12. ročníku ostravského hudebního festivalu, nicméně letos bez tanečních podložek. Novinkou bude možnost výběru ze čtyř různých charitativních projektů, pro které se bude nově tancovat podle choreografie profesionálních tanečnic „vysokopecařek“.

Profesionální tanečnice, jejichž kostým bude připomínat pracovní oděv hutníků-vysokopecařů, zde budou předvádět určitou choreografii a úkolem soutěžících bude co nejpřesněji jejich pohyb napodobovat. Za každý správně provedený prvek přidělí systém soutěžícímu body, které se po odtančení převedou na peníze. Ty pak tanečník pošle jednomu ze čtyř neziskových projektů na Ostravsku.

Návštěvníci hudebního festivalu Colours of Ostrava mohou do stanu ArcelorMittal Tanec pro život zavítat kdykoliv od čtvrtka 18. až do neděle 21. 7., návštěvníci Festivalu v ulicích na Masarykově náměstí v Ostravě pak od pátku 19. do soboty 20. 7. Výsledky z obou stanů se budou ihned sčítat dohromady, takže bude okamžitě zřejmé, kolik který projekt získává.

Dobročinnou akci Tanec pro život pořádá ArcelorMittal Ostrava pravidelně od roku 2010. Za tuto dobu se soutěžícím podařilo vytancovat 1 353 764 korun, které byly věnovány sedmnácti neziskovým organizacím z Ostravska.



Foto: Tanec pro život 2012
Článek převzat z oficiálního webu akce


Žádné komentáře:

Okomentovat