pátek 19. dubna 2013

Pozvánka na AnimeFest 2013

Přiďte si zahrát! Máte rádi tanec a klasické taneční hry? Přivezeme Stepmanii, Everstep, In The Groove i Mungyodance. Dlouho jste si s nikým pořádně nezazpívali? Pak rozhodně zkuste Singstar rovnou se šesti mikrofony! Ano, tuhle hru opravdu může hrát až šest lidí najednou. Umíte japonsky? Pokud Vám základní znaky nedělají problém, naučíme Vás japonskou hru Pop’n’Music, která sice na první pohled vypadá trošku dětsky, ale ve skutečnosti ji ovládá jen málokdo. Zajímá Vás tvorba hudby? Pak vyzkoušejte ReacTable - tuhle kouzelnou věc nikde jinde v České Republice nenajdete.

Nezapomněli jsme ani na soutěže - v pátek večer na Vás čeká bláznivý Funnny turnaj, kterého se může zůčastnit úplně každý a na sobotu odpoledne chystáme mezinárodní IDGC turnaj pro všechny pokročilé hráče z České Republiky i ze zahraničí. V případě zájmu nemáme problém vypsat turnaj nad rámec programu operativně, pokud se najde minimálně 12 hráčů.


Po celou dobu AnimeFestu Vám bude k dispozici infostánek sdružení, ve kterém najdete všechny potřebné informace o hudebních hrách, trika na prodej, kalendář akcí i místo pro vzkazy a přání.

Více informací o akci najdete na oficiálních stránkách http://animefest.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat