čtvrtek 14. března 2013

Arkádová herňa v Červenom Újezde zahajuje 3. sezónu + ELECTRO DANCE Saturday

Možno si ešte spomeniete, ako sme boli minulý rok na návšteve v úžasnej arkádovej herni Arcade Hry v Červenom Újazde, iba kúsok (asi 10 km) od Prahy. Vtedy tam boli donesené tanečné automaty Pump It Up Pro a DDR Extreme. A práve druhý menovaný automat v herni zostal, a po zimnej pauze Arcade Hry opäť otvárajú a zahajujú 3. sezónu, a to už zajtra, 15. marca! Navyše v letnej sezóne (od 1. júla do 31. augusta) bude herňa otvorená od stredy do nedele. Počas zvyšných dní bude herňa otvorená od piatku do nedele, spoločne so štátnymi sviatkami.


A práve na tanečnom automate DDR Extreme sa bude odohrávať jedna z prvých (a určite nie z posledných) špeciálnych akcií tohoto roku s názvom Electro Dance Saturday. Akcia sa bude konať 20. apríla od 15. až do 22. hodiny (na miesto ale môžete doraziť už o 10. hodine), a to všetko za jednorázové vstupné 150 Kč na osobu. Bližší program zatiaľ nie je k dispozícii, ale akonáhle sa objaví, uverejníme ho aj na našom blogu.


Veríme, že ľudia, ktorí minulí rok herňu navštívili, tak tento rok učinia znova, a tí, ktorí zatiaľ nemali tú možnosť to tento rok napravia. Verte mi, oplatí sa to!

Žádné komentáře:

Okomentovat