úterý 29. ledna 2013

Otázka: Kdy a kde jste se setkali s hudebními hrami poprvé?

Vzpomenete si kde jste se setkali s hudebními hrami poprvé a jaká hra to byla?

Počítají se jakékoliv taneční s podložkou (např. DDR, ITG, Stepmania, Everstep, iDance, Mungyodance, PIU, Space Channel 5 apod.) i bez podložky (např. PPP, ale i Dance Central, BEPE, Dance Evolution, Just Dance apod.), zpívací (např. Ultrastar nebo Singstar), simulující hru na hudební nástroje (např. Rock Band, Band Hero, Rocksmith GuitarHero, KeyboardMania, DrumMania apod.) i klávesnicové (např. FFR, Audition, TubeHero, osu! apod.), speciální (např. Jubeat, Pop'n Music nebo Beatmania) a nebo dnes moderní tabletové (ReRave, Cytus, DancePad, Synthesia).


Ano, příklady v závorkách jsou tu napsané naprosto úmyslně, každý najde něco co zná a na tu svou první si určitě vzpomene, takže pište kdy a kde to bylo :o)

Odpovídat můžete prostřednictvím komentářů a nebo na našem Facebooku.

Zdroj obrázku: Internet

3 komentáře:

Centime řekl(a)...

Poprvé jsem si zahrála Stempanii na Deluxe dance padech v roce 2005 na Festivalu Fantazie a myslím, že takových lidí bude spousta :)

Molík řekl(a)...

Pridavam komentare z Facebookoveho uctu, byla by skoda o ne prijit, pokud nemate FB ucet :o)

Jaroslav Haken
ITG, PragoCon 2007 vydrželi jsme dlouho do noci a od té doby už mě skákání nepustilo


Kateřina Pánková
ITG2, Festival Fantazie 2006 myslím si. První song byla Kiss me red


Lucie Taublerová
Pamatuju první šlápnutí na pad - Advík 2007 - ITG. Ale viděla jsem někde předtím asi stepamanii, protože vím, že tehdy to nebylo poprvé, protože jsem si říkala "teď už to vyzkouším".


Dášenka Ithil Boušková
avalcon special 2005, snad jeste trinpady u hajzliku, pamatuju si ze tam byli lavicky a na nich se mackali lidi co chteli hrat nebo jen koukat


Rin Lucie Č
Tak to bude někdy na střední sing star - cca 2004, ovšem první šlápnutí na pad byl Pragocon 2005 s písničkou z Azumangy


Martin Janiczek
ITG2, bratranec


Nicole Minichová
Stepmania 2008.


Tomáš Kubálek
Tyjo, to jsem tady asi "Nejmladší" Poslední konaný digitex, 2009, Stepmania, Not gonna get us


Eva Pluhařová
Viděla jsem předloni náhodou na aukru aukci na taneční podložku Impact s In The Groove. Vůbec jsem do té doby podložky neznala, googlovala jsem, k čemu je to dobrý, koupila ji a vypěstovala si těžkou závislost.


David Šimon
2012- Everstep- klub Valdocco Havířov

Srandista řekl(a)...

Tak, bola to Stepmania, obvious, v tom case nic ine na PC ani nebolo. A prvy krat som na pad vliezol 25.6.2005, ak ma pamat neklame, na vtedajsom Animecone v Bratislave. A songom si sice nie som uplne isty, ale tusim to bol Butterfly...

Okomentovat