sobota 22. prosince 2012

Zápis z druhé valné hromady roku 2012

Datum: 21. 12. 2012
Počet účastníků: 5

MČR 2013
Letošní Mistrovství v Brně na AnimeFestu mělo úžasné prostory, podporu organizátorů, proběhlo bez problémů a rozdělení na kategorie ženy a muži se ukázalo jako dobrý krok, nicméně nevíme, jestli ho na stejném místě chceme i příště, protože potřebujeme střídat všechna velká města ČR. V Praze už nebylo pět let a v srpnu se tam koná nová, tématicky příbuzná akce, na které by mohlo proběhnout. Pravděpodobně tímto krokem přijdeme o účast Havířovského klubu Valdocco což nás opravdu mrzí, ale na druhou stranu bychom získali hráče z Liberce nebo Plzně, kteří to měli do Ostravy a Brna daleko. O diváky by nouze rozhodně nebyla a termín je letní.

Změna stanov
Předseda a zároveň osoba zodpovědná za sdružení Jana Molnárová se vdala a změnila trvalou adresu svého bydliště. Je potřeba změnit odpovídajícím způsobem stanovy a doručit je znovu na Ministerstvo Vnitra, žádné další změny, včetně výše poplatků, nejsou zvažovány.

Zimní lokace PIU arkády
PIU arkáda bude až do března schována ve skladu, který je hráčům nepřístupný. Bohužel jsme nenašli žádnou vhodnou lokaci. DDR Extreme zůstává zřejmě po celou další sezónu v Aréně Arcadehry.cz.

Hosting, slovník a Aréna
Letos se nám povedlo převést stránky z placeného hostingu na vlastní servery a nebylo potřeba platit tisícové částky za jejich provoz, nicméně i údržba těchto serverů něco stojí a pokud se najde způsob jak přispět alespoň na energie a servis, budeme velmi rádi. Dokončujeme projekt "Slovník", který trval téměř půl roku, ale je hotový - zveřejněný jako jednoduchý .pdf na blogu i na portále. Původně jednodenní akce v Aréně Arcadehry.cz přerostla v oboustranně výhodnou spolupráci, která bude zřejmě trvat i celý další rok 2013 a my jsme za to opravdu rádi. Arkády jsou na bezpečném, krytém a suchém místě, kde se o ně profesionálně starají a zahrát si může každý, takové místo hledáme už roky.

Zápis: Molík - Jana Molnárová, předseda sdružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat