čtvrtek 30. srpna 2012

Zápis z první valné hromady pro rok 2012

Datum: 25. 08. 2012
Počet účastníků: 7

Akce do konce roku 2012
Září - Hudebně herní den v Aréně Arcademuzeum.cz, Červený Újezd.
Říjen - Setkání v Brně, soutěž na blogu ve tvorbě stepchartů.
Listopad - Games Developer Session, Praha.
Prosinec - Mezisvátkové setkání s narozeninami sdružení, Valdocco Ostrava.
MČR 2012 proběhlo a jsme s ním spokojení. S místem, s výsledky a tak vůbec.

Online svět
Rozšířili jsme portál o několik nových stránek, zapracovali na aplikaci Stats, která teď nabízí i přihlašovačky na akce a hru o značky, upravili jsme téma blogu, aby se podobalo našim ostatním komunikačním kanálům a zapracujeme na logu s lepším fontem, protože to stávající vypadá pořád tak nějak provizorně. Kalendář funguje beze změny, infografika vychází, jen slibovaný tahák pro experty ještě stále není. V říjnu, který je zatím výhledově bez akce, uspořádáme soutěž ve tvorbě stepchartů o drobné věcné ceny, která proběhne nejspíše na blogu.

Zimní lokace PIU arkády
Do září bude arkáda v autokempu Merkur, koncem září v Červeném Újezdě, ale stále nevíme kam ji umístit na zimu. Máme pro nalezení správného místa ještě zhruba měsíc, ale čas se krátí a možná zůstane ve skladu bez možnosti hraní.

Věci čistě sdružkové
Jinak, stanovy není potřeba měnit, členský poplatek je vyhovující, v listopadu přijde znovu na řadu otázka peněz a platba hostingu + domény, jinak nemáme žádne neočekávané příjmy ani výdaje. Členů je stále stejně, plánovaný počet akcí se nám daří držet, nápady na nové články a recenze jsou rozdělené.

Zápis: Molík - Jana Molnárová, předseda sdružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat