neděle 29. července 2012

Let's Dance 2012 - malý fotoreport

Pro otevřenou scénu jsme si připravili dvě stanoviště a malý infostánek. Jako první byl zapojený Kinect s  hrami "Dance Evolution" a "Black Eyed Peas Experience", které byly pro kolemjdoucí úplně nové: 


Našli jsme nováčka, který hned napoprvé zahrál v BEPE všechno na "S", skoro 8 skladeb za sebou! To naši si pustili Dance Evolution a hráli vždy tu samou skladbu dohromady, i když občas to vypadalo všelijak :o)


Infostánek byl tentokrát úplně opuštěný. Přinesli jsme fotky, letáčky, infografiku, trika na prodej, vizitky, brožurky a povídání o podložkách, ale všechno jsme si zas odnesli. O čtění a akce zájem nebyl, jen o hry. 


Druhé stanoviště byl Everstep multiplayer se čtyřmi podložkami a lidé k nám chodili hlavně na rytmické skladby s bubny jako je "Bora Bora" nebo irské skladby jako je "Da Roots", ale zvládli i "Pandemonium". 


Kromě nás byl součástí otevřené scény také bazar tanečního vybavení a spousty tanečních vystoupení, na které jsme si naštěstí našli čas také my. Všichni byli úžasní a užili jsme si to!
 
  

Žádné komentáře:

Okomentovat