čtvrtek 19. dubna 2012

MČR - Připomínka druhá

Program dne bude rozdělený na dopolední kvalifikaci (10:00 - 13:00), která bude společná všem účastníkům MČR i IDGC a odpolední play-off, rozdělené na kategorie 1. Muži (14:00 - 15:00), 2. Ženy (15:00 - 16:00) a IDGC (16:00 - 17:00).

IDGC je zkratka pro “ International Dance Game Championschip” a jedná se o volně navazující turnaj na MČR, ve kterém se utkají hráči tanečních her ze Slovenské Republiky, Rakouska, Polska a nebo Německa, kteří se nemohou účastnit finále našeho Mistrovství, ale dosahují kvalit světové úrovně a přijedou se za námi podívat na AnimeFest. Hráči z České Republiky, kteří projdou úvodní kvalifikací, se mohou exhibice zúčastnit také, ale musí počítat s podstatně vyšší úrovní a technickou náročností hraných skladeb.

Pravidla, pokyny a aktuální informace najdete na portále sdružení, přihlásit do turnaje se můžete zdarma pomocí aplikace Stats. Pro všechny účastníky soutěže přihlášené předem bude zajištěný vstup zdarma a nezapomeňte na soutěž o volný lístek!

Poznámka: Uvedené časy jsou orientační, časový harmonogram se může při velkém (nebo naopak velmi malém) počtu účastníků změnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat