neděle 30. října 2011

Ostravský veletrh hraček a MČR 2011, neděle

Neděle byla celá věnovaná Mistrovství - přípravám, rozehřívání, kvalifikaci, doprovodnému čtvrtému miniturnaji a hlavní soutěži o hodnotné ceny, plakety, diplomy a medaile. Bohužel, letos nás stihly drobné technické problémy (sync nebo vypadávající zvuk u několika prvních songů), nicméně soutěž proběhla řádně do konce a pořadí vítězů je následující:

1. S'Tsung
2. Magda
3. MaJJ


Vítězové MČR 2011, gratulujeme!


Ceny do MČR 2011


... ceny věnovalo AVG Technologies CZ & Czech DDR


One False Move song, S'Tsung

3 komentáře:

Jan Sedláček řekl(a)...

Ahoj, je někde zaznamenaný podrobnější průběh? Docela by mě zajímalo jaké písničky na jakých obtížnostech se tancovaly a jaké byly vásledky, Jak vyrovnané to bývá atd. Takhle se člověk nikdy nedozví, na jakou úroveň se musí dostat, aby mělo smysl si taky přijet zatancovat na nějakou soutěž. Díky.

Centime řekl(a)...

Ahoj,
no tak zásadní věcí je přečíst si pravidla turnaje, která zveřejňujeme obvykle nejpozději dva měsíce před MČR...posledních pár let se prakticky nezměnila: http://czechddr.cz/mistrovstvi_cr_2011.php

To znamená, že se začíná na osmičkách hard a končí se na desítkách expert. Posledních několik let snad nikdo nevybíral těžší obtížnost. A výběr songů je vždy z ITG1, 2 a letos se poprvé přidal i Rebirth. Výsledky už jsou pak u každého dost různé, ale v play off už se pohybují většinou od 80% nahoru. Pokud zvládáš bezpečně osmičky případně devítky, je určitě vhodné jít si to vyzkoušet, protože je to vždycky dobrá zkušenost.

Jan Sedláček řekl(a)...

Díky za odpověď. Osmičky a devítky rozhodně nezvládnu bezpečně, spíš jen tak tak. Ale snad to jednou natrénuju a třeba i zkusím. Díky.

Okomentovat