středa 16. června 2010

EverStep 2.1 se blíží

Další verze České taneční hry EverStep, tentokráte verze 2.1, se pomalu ale jistě blíží k vydání. Co bude přesně za novinky zatím necháme pod pokličkou, avšak narozdíl od verze 2.0, která vyšla pouze na DVD se budete moci těšit i na verzi stažitelnou z webu a to včetně plné podpory multiplayeru.

Každopádně proč to sem píšu - nová verze má řadu systémových změn, které by měli zlepšit chování programu pod WinVista a Win7 a rád bych tyto změny měl otestované na více PC před uvolněním veřejné beta verze. Proto pokud se chcete stát alpha testerem Everstepu napište mi prosím na email jan.horsky@czechddr.cz - email by me obsahovat typ graficke karty, verzi operacniho systemu, a pouzivanou tanecni podlozku {pokud mate vice, uveďte všechny, na kterých budete EverStep testovat). Pak, pokud budete mít kombinaci, ktera je prave potreba otestovat, dostanete testovaci verzi a dalsi instrukce.

Zaroveň se rozhodně nebráním žádné další zpětně vazbě, pokud máte nějaký nápad co by chtělo v EverStepu (ať již jaakékoliv verzi) zlepšit, nebo jenom co vám chybí v současných tanečních hrách. Podělte se. At již na výše uvedený email nebo sem do komentářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat