středa 8. července 2009

Linie hudebních her na FF09 II.

Dnes sem se vrátila z Festivalu a přináším aktuálně pár fotek ze Sokolovny. Takže jak to tam vypadá? Hned u vchodu je PC, na kterém kolují nejrůznější herněhudební videa.

V přízemí u schodiště v rohu je PIU s dvěma trinpady a pod schody dva wii sport stojany s klasickou nabídkou bowling, tenis, golf a baseball. Bohužel, levému trinpadu nefunguje střed.






























V podzemí jsou projektory, ITG quad, playstation s různými hrami, další wii sport a technické zázemí hlídajících. Tam se můžete zeptat naprosto na cokoliv nebo si objednat zbylá CzechDDR trika.






























a nakonec v přízemí, ale v deskovkové herně, je schovaný Guitar Hero a různé další herní konzole, převážně playstation 2. Hlídá to tam všechno takový malý 110ti letý kluk :o) Vzadu je pak místnost plná počítačů pro hry, je dobré že je tentokrát oddělena od ostatních věcí tlustou zdí a zavíratelnými dveřmi.
















Sniper a jeho pomocníci mají vymyšlených spoustu soutěží a stanoviště beží od 09:00 ráno do 03:00 po půlnoci, ale doufám, že budou zavírat dřív, už teď jsou unavení. Linie končí v sobotu 11. 7.
















Bohužel Sokolovna není ideální místo, podzemí je dost vlhké a hned jak trošku zaprší, po schodech stéká voda. Navíc celá budova běží na dvou fázích a ještě v pondělí tam vypadávala elektrika skoro každou hodinu, v úterý se dopátrali přetížené zásuvky, povypínali par playstation 2 stojanů a okruh značně odlehčili. Sniper povídal něco o pěti zdrojích, které už je opustily. Všechna stanoviště jsou dobře hlídaná, nováčci zaučováni, počítače celkem rychlé (songů není tak strašně moc jako minulý rok) a ani s větráním není problém.

3 komentáře:

Xsoft řekl(a)...

Mensi update: Na hornim levem PIU padu stred fungoval (a funguje porad). Obtiz byla zpusobena prohozenim stejne barevneho padu od quada s piu verzi (Trin dodal 2 PIU pady, ktere maji trochu jinou konstrukci senzoru prave na pumpa). I pri prohozeni byly hraci, kterym to obtize nedelalo a stred jim to bralo.

Celkem se na FF09 dalo hrat 10 hudebnich her (DDR, ITG, PIU, PNM, GH, TNT, SCH5, WCH, IIDX, DK). BM se hraly 4 verze, od GH 3 ruzne verze, TNT cca 4. Dokonce se nekteri lide objevili i na prednaskach (v ramci linie byly 4 (3+1 workshop)).

Centime řekl(a)...

Tak neco jsem si na FF zahrala. Stepmania quad byla skoro porad obsazena, neco jsem zkusila, ale nehralo se mi dobre, coz byl castecne zavinene moji nemoci.
"Pump" mel hlavni vyhodu v tom, ze ho skoro nikdo nehral, takze jsem mohla spoustu casu travit hranim freestylu. Bohuzel minimalne prvni polovinu conu delal problem prave ten stred na playeru 1 a obecne se nedalo moc zahrat nic tezsiho nez obtiznost 7.

Sniper řekl(a)...

Jak uz psal Dargari, problem na jednom padu na PIU byl zpusobenej tim, ze se ke me nedostala zprava, ze z tech 3 ruzovejch jsou dva specialne na PIU upraveny...samozrejme ze ten druhej PIUpad byl dole :) No co, zkusenost na priste. Na prostorech se jeste pracuje, na FFS budou zas o trochu lepsi. Hlavne budeme mit oddeleny technicky zazemi, takze zmizi spousta bordelu.
Jo a tech odeslejch zdroju v herne nebylo 5 ale 20.

Okomentovat