čtvrtek 5. března 2009

Mise první: Přežít

Kdo z vás si ještě pamatuje Xsoftovy aprílové mise nebo akci Duben měsíc DDRka? Moc už nás nebude, ale nevadí, hned vysvětlím o co jde. Každých 14 dní se tu objeví zadání jedné mise a vaším úkolem bude zkusit ji a podat nám o tom hlášení formou komentáře k příspěvku. Jednořádkový komentář typu Molík - název_skladby - výsledek nám úplně stačí, ale pokud dáte třeba odkaz na konečnou obrazovku s hodnocením, budeme jen rádi. 

Dobře, a teď přijde ten háček. Jaké mise vás čekají? Praštěné, záhadné, nečekané, podivné, protivné nebo vtipné... všecko možné, jen ne normální. Jejich jediným úkolem je bavit vás a ukázat vám taneční hry i z úhlů, pod kterými se na ně moc často nedíváte, takže čekejte módy, miny, rychlosti a jiné vypečenosti. Díky tomu se však může zúčastnit naprosto každý a věřte, že i začátečník dokáže porazit zkušené...

Ale teď už k věci, pokud jste se pročetli mým úvodem až sem, mám pro vás zadání první (rozehřívací) mise:

Mise první: Přežít
Hudební hra: DDR/ITG/PIU
Úkol: Hrajete na přesnost? Co nemá Ačko nebo hvězdičku, to hrajete tak dlouho, dokud se neobjeví? Tak na to teď zapomeňte. Odehrajte libovolný song na co nejhorší score, ale musíte ho přežít - to znamená dostat jakékoliv jiné hodnocení než F (failed) a povoleny jsou jakékoliv módy nebo rychlosti.  Kdo bude mít nejnižší přežité score, vyhrál. (Číslo nebo procenta, to už je jedno. My se s tím už nějak popereme, protože každý může hrát něco jiného.) Je to jednoduché? Reflex potvrdit šipku je občas prostě silnější... (pro všechny co to zkusí, NE, posouvat timing není dovoleno)

14 komentářů:

Centime řekl(a)...

Misi jsem dneska věnovala asi půl hoďky. Po několika marných pokusech ukončených eFkem jsem našla ten správný song, kde se dalo chytnout něčeho, co je mimo rytmus a zhruba to odpovida decentu.

Výsledek: 9,86%
Song: Queen of light, Easy 3
Screen: http://img14.imageshack.us/img14/6483/screen00156.jpg

Ale ty dva fantastiky me stvou. :D

Srandista řekl(a)...

Tiez som misii venoval asi pol hodku, a nasiel som idealny song na Decentovanie :) Dufam ze ma to nevyhodilo z rytmu, ked budem skakat normalne skladby. Vyzeral som pri tom ale inak krkolomne o_O

Vysledok: 3,60%
Song: Fly Away, Easy 2
Screen: http://srandista.modan.sk/FlyAway-0360.jpg

A mam to bez Fantasticov. ^_^

Molík řekl(a)...

3.60 :o) To se mi ani ve snu nezdalo, ze by bylo mozne. Moc dobre, jsem zvedava kdy se dostanu k misi ja a jestli tohle jde vubec prekonat :o)

MaJJ řekl(a)...

Tak jsem zvědavý, jestli tohle někdo překoná :)

http://data.janiczek.cz/mise_1_prezit.jpg

We Know What To Do (z nějakého ITG packu), šlo hlavně o to dávat Decenty, a pokud ne, tak spíš Greaty než Way Off (snížit skóre jde dycky, ale s těmi životy je na konci krize ...)

Centime řekl(a)...

Necekala jsem to, ale evidentne bude nakonec rozhodovat pocet fantsticu, excellentu, greatu,... :))

Kazdopadne musim rict, ze i ta chvilka mi stacila slucne rozhodit timing pri dnesnim hrani. :P

MaJJ řekl(a)...

Já dneska klasické songy pro jistotu vůbec nehrál :) Bych se nejspíš zabil, po tomdle... :D

eNiks řekl(a)...

Pocita se mi kdyz si v EverStepu zapnu moznost zaporneho score? :) nebo uz je definitivni winner MaJJ?

MaJJ řekl(a)...

Tak definitivni winner asi nebudu ... jak rekla Centime, nejspis pujde jeste hodnotit podle tech steps ... akorat jak ona rikala pocet, tak ja bych dal pomer ... protoze ruzne pisnicky maji ruzny pocet steps...

Srandista řekl(a)...

No dobre, updatujem svoj vysledok, ale viac uz sa mi s tym fakt babrat nechce, citim sa pri tom strasne krivo...

Vysledok: 0,00%
Song: Fly Away, Easy 2
Screen:
http://srandista.modan.sk/FlyAway-0000.jpg

MaJJ řekl(a)...

Srandisto, pěkný :)

Molíku, tak co teda? Jak se to bude hodnotit? V čem se máme předbíhat teď, když 0.00% nás má víc? V poměru Decent / All steps? :)

Molík řekl(a)...

Ja myslim ze cim tezsi skladba (obtiznosti a nasledne poctem sipek) tim vetsi umeni je dostat 0%. Opravte me, jestli premyslim spatne :o)

Srandista řekl(a)...

Takze v tom pripade staci dat na 0.00% Pamdemonium Expert a dany clovek je za vodou :)))

Molík řekl(a)...

Jestli to dokazes a prezijes, tak budu chodit v ruzovem tricku :o) :o) :o)

MaJJ řekl(a)...

neuběhlo už 14 dní? :)

Okomentovat