pátek 30. ledna 2009

Jubeat - ATEI 09


Jubeat je nejnovější BEMANI hra, která se možná časem dočká i Evropského vydání.
Jedná se o hru, která se hraje 4x4 síti. Princip hry je jednoduchý a hra se dá velmi rychle naučit a hlavně je dosti návyková. Na 4x4 síti se rozsvicují panely a do hudby je máte prsty potvrzovat (v momentě kdy je panel rozsvícený úplně - což sedí s rytmem vybrané skladby).

Výběr skladeb se skládá primárně z velkých hitů. Najdeme zde třeba z té více západní části světa Barbie Girl, Take on Me, CanCan nebo Sandstorm. Z Japonska pak třeba Venus, Polaris.

Jubeat má tři obtížnosti: Basic, Advanced a Extreme (tuším). Každá nota se vyhodnocuje zvlášť - Miss, Good nebo Perfect. Za každý Good a Perfect nabíhá kombo, za které na konci skladby dostanete bonus. Ten může hrát velkou roli v tom jestli jste skladbu dali nebo ne. Skladbu přežijete jen tehdy pokud po sečtení bonusu a skóre máte nad 700 000 bodů.

Hra už byla v Anglii testována a tak to nebyla žádná novinka. Hra pravděpodobně vyjde pod názvem Ubeat v Evropě, ale zatím se jedná jen o pracovní název.

2 komentáře:

Molík řekl(a)...

Kde se to da v Evrope vyzkouset? Predpokladam, ze tohle co sem nasla je jen nejaky zakladni beginner level http://www.youtube.com/watch?v=VbP_YiigZYQ :o)

eNiks řekl(a)...

Nevyzkousis... bylo to na testu na UK na par lokakich, kde to nemelo nejlepsi vysledky (jenom v Troc to vydelavalo). Tedka budou resit, aby mohli caby vyrabet v EU a tim se dostali na rozumnou cenovou hranici. Pak to mozna zazije EU start... a pak si to mozna kupime, takze to treba bude na nejake akci ^^

Okomentovat